O nama

Istorijat i naša misija

Restoran KnezRazvoj ugostiteljskog brendaz

Preduzeće je osnovano 1991. godine kao preduzeće za trgovinu i usluge. U početku kao osnovna djelatnost preduzeća bilo je ugostiteljstvo. Otvoren je ugostiteljski objekat kafe – slastičarna – picerija ,,KNEZ,, koji je svojom ponudom , ugodnim ambijentom ostao i do danas veoma popularno mjesto izlaska svih generacija . Uspješno poslovanje u toj oblasti dovelo je do odluke da se pokrene sopstvena proizvodnja kolača i to u radionici od 24m2. Godine 2004. iz nje će se plasirati prva komercijalna pakovanja kolača pod nazivom ,,Slatki San,, koji će kvalitetom, izgledom i dizajnom pakovanja osvojiti sladokusce na najvećem tržištu u Bosni i Hecegovini.

 

Potražnja za našim proizvodima i otvaranje velikog broja trgovinskih lanaca nadmašuje mogućnosti male radionice. Izgradnjom novog objekta 2006.godine , omogućena je veća proizvodnja kolača i razvoj veleprodajne mreže , a u cilju proširenja ponude proizvoda , pokreće se i proizvodnja pekarskih proizvoda pod nazivom Pekara ,,KNEZ,,. Cjelokupni asortiman proizvoda plasira se pored sopstvene maloprodaje i u veleprodaju. U cilju poboljšanja restoranske ponude u kafe piceriji i slastičarni „Knez“ odlučili smo proširiti naš asortiman sa vrhunskom talijanskom kuhinjom koja se priprema u savremeno opremljenoj kuhinji i poslužuje u moderno dizajniranom enterijeru restorana.

MisijaNaša vodilja u poslovanjux

Vrhunska usluga, kvalitet i izgled proizvoda, visoko kvalitetna dizajnerska uređenja ugostiteljsko – prodajnih objekata postale su sinonimom za naš najuspješniji brend. Raznovrsna ponuda slatkih i slanih proizvoda uticala je na razvoj cateringa kao ponude.

Cilj nam je da svakom događaju koji je vazan za onoga ko nam je ukazao povjerenje učinimo sto svečanijim, raskošnijim i u tim trenucima uštedimo za njega dragocjeno vrijeme i pružimo potpuni užitak.